Gay Pride Amsterdam is hét jaarlijkse hoogtepunt voor gay Amsterdam. Dit jaar zal de Amsterdam gay pride plaatsvinden van 26 july t/m 3 augustus 2014. Mis dit spectaculaire weekend niet! Met dit jaar nog meer straatfeesten, gay dance parties. Op zaterdag 2 augustus wordt s middags voor de zestiende maal de Canal Parade gehouden, de botenoptocht met een bonte stoet boten gaat van start om 14.00 uur vanaf Westerdok door de Prinsengracht en Amstel en eindigd in het Oosterdok. Met regelmatig 350.000 toeschouwers is dit evenement één van de best bezochte evenementen in Amsterdam. Daarmee staat de uitbundige Amsterdam Pride op de derde plaats van grootste buitenevenementen van de stad Amsterdam, direct na Koninginnedag en de culturele Uitmarkt en het is tevens al jaren het grootse gay-evenement van Nederland.
Naast de Canal Parade bestaat het weekend uit straatfeesten op vrijdag en zaterdag alsmede een sport- en cultuurprogramma.
Ook wij zullen dit jaar weer meevaren om dit spectakel van dichtbij mee te maken. Wij hebben nog boten beschikbaar voor zaterdag 2 augustus! Stuur een mail naar info@partysloepamsterdam.nl voor meer informatie.