Theater, muziek, dans, film en beeldende kunst, het rondreizend festival de Parade prikkelt met haar verrassende voorstellingen alle zintuigen. Ook dit jaar doet De Parade Amsterdam aan van  8 t/m 24 augustus 2014 in het Martin Luther Kingpark aan de Amstel. Deze is omgetoverd in een tijdelijke culturele straat met theatertenten, fonteintenten en zelfs een nostalgische zweefmolen. Ook culinaire piraten reizen mee met smakelijke eettentjes en gezellige terrassen. 
Voor jonge bezoekers is er iedere dag vanaf 15.00 uur een uitgebreide Kinderparade met theater, film, dans en muziek. Kinderen kunnen ook knutselen, zweven in de zweefmolen of zelf poffertjes bakken. Per dag zijn er tientallen voorstelling, vaak spreciaal voor De Parade gemaakt. Deze varieren van 3 tot 40 minuten. Artiesten geven op het Paradeterrein een voorproefje van de voorstelling om de bezoekers zo de ten in te lokken.
U kunt onze sloep huren en je na een gezellige grachtentocht laten afzetten bij De Parade (Amstel, M.L. Kingpark). U kunt daar desgewenst ook weer laten ophalen om elders afgezet te worden. Eventuele fietsen kunnen mee in de boot! Voor meer informatie mail info@partysloepamsterdam.nl